LPS Târgu Jiu, prezent la toate competițiile sportive

        În anul competițional 2017-2018, Liceul cu Program Sportiv Tg-Jiu  participă în competiții sportive cu următoarele ramuri : fotbal, handbal, atletism.

      În cadrul Campionatului Național de Fotbal suntem înscriși cu 2 grupe de juniori- Republicani A și Republicani B , grupe antrenate de Prof. Tigveanu Corneliu, Prof. Cojocaru Constantin, Prof. Cernitoiu Cosmin. Jocurile de fotbal oficiale se vor desfășura pe terenul sintetic din orașul Rovinari .   La nivel județean, în cadrul Campionatului Județean de Fotbal suntem înscriși cu 3 grupe de juniori – Jun C- copii născuți 2004-2005 – grupa antrenată de Prof. Răscol Gabriel, Jun D-  copii născuți 2005-2006-Prof. Tîlvescu Valentin, Jun E – copii născuți 2008-Prof. Priescu Cristian.

     În cadrul Campionatului Național de Handbal avem înscrise în competiție 2 grupe de juniori –fete și băieți. Grupa de fete –Junioare I este condusă de Prof. Lăscăteu Nicolae iar grupa de băieți –Juniori II este condusă de Prof. Radu Costel. Jocurile oficiale ale echipelor de handbal ale liceului nostru se desfășoară la Sala de Sport Voievod Litovoi în zilele de sămbătă și diminică.

       În ceea ce privește ramura de atletism ne pregătim pentru participarea în diferite campionate:

 – Campionatul Național de Juniori 1,2,3 care se va  desfășura la Pitești și Cluj în perioada iunie-august 2018

 -Campionatul Național Sală se va desfășura la București și  Bacău în perioada februarie-martie 2018.

-Campionatul Național de Cros –Juniori 1,2,3, și Copii 1,2,3,se va desfășura în perioada aprilie 2018  localitatea nefiind hotărătă.

 

 

 

       

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *