Liceul Tehnologic Țicleni, coordonatorul unui proiect european

Liceul Tehnologic Țicleni coordonează,  începând cu 1 septembrie 2017,  la nivel european pentru o perioadă de doi ani, proiectul Erasmus+ „DEVELOPING TOLERANCE AND MUTUAL UNDERSTANDING IN EUROPE”cu numarul de referinta 2017-1-RO01-KA219-037355_1 având ca parteneri școli din Ungaria, Italia, Portugalia și Turcia.

Liceul din Țicleni va organiza, în România, cele două întâlniri transnaționale  din cadrul proiectului, prima dintre acestea urmând să se desfășoare în perioada 26-29 noiembrie 2017.

Printre numeroasele activități ale proiectului sunt prevăzuți și 4 mobilități de învățare internaționale la care vor participa și 20 de elevi împreună cu 8 profesori ai Liceului Tehnologic Țicleni.

“Instituția pe care o conduc a câștigat pentru a doua oară un grant din partea Comisiei Europene prin ANPCDEFP pentru a implementa un proiect de parteneriat strategic Erasmus+ între scoli. În perioada 2014-2016 am participat cu succes la primul proiect Erasmus+ „http://rightnet.edu.eu : Youth of Europe connect to a ” Right” net” .Pe lângă cele  două parteneriate, am mai derulat în ultimii 5 ani și alte numeroase  proiecte europene Comenius, Leonardo da Vinci și e-Twinning pentru care am fost și recompensați cu titlul de Școală Europeană de către Ministerul Educației Naționale în anul 2016″, precizează prof. dr. Mihai Istrate, directorul Liceului Tehnologic Țicleni.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *