Exercițiu de alarmare publică, în Târgu Jiu. Află când vor fi auzite sirenele!

 Pentru obţinerea unor date reale privind starea de operativitate a echipamentelor dedicate de avertizare/alarmare a populației şi gradul de acoperire acustică, precum şi pentru antrenarea autorităţilor administraţiei publice locale şi pregătirea populaţiei prin cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va organiza şi desfăşura antrenamente/exerciţii pentru verificarea funcţionării sirenelor de alarmare publică, prin acţionarea acestora în zona de competenţă, începând cu luna august 2017, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul 10:00-11:00.

Testarea echipamentelor dedicate de avertizare/alarmare a populației din judeţul Gorj, va continua şi în această lună, exerciţiul urmând a se desfăşura miercuri, 06 septembrie 2017, în intervalul orar 10:00-11:00.

Recomandăm cetățenilor să rămână calmi și să urmărească informările Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj, precum şi ale autorităţilor administraţiei publice locale.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *